kiʻi o kahi pāʻani hoʻonaʻauao e ʻimi ai i nā mōʻalihaku no kahi mea kālaihonua liʻiliʻi, me nā lima o nā keiki e ʻeli ana

Nūhou

He wili hou i ka archeology dinosaur - Dinosaur Chess

E hoʻomaka ana kahi huakaʻi hoihoi i ka honua pohihihi o ka archeology dinosaur.I kēia manawa, hoʻolauna mākou i kahi manaʻo hou e hoʻohui i ka archeology a me ka chess e hāʻawi i nā keiki i nā makana hou loa, ʻoi loa, hoʻokipa a hoʻonaʻauao.

a

ʻO ka mua, e loaʻa i nā keiki12 hua dinosaur, loaʻa kēlā me kēia ʻano ʻokoʻa a i ʻole kala o ka dinosaur.E hoʻohana nā keiki i nā mea hana e ʻeli i nā dinosaur mai kā lākou hua.E nānā i nā kāleka ʻike dinosaur a ʻike lākou inā ua ʻike lākou i kahi Tyrannosaurus Rex, Brachiosaurus a i ʻole Triceratops.

b

Ma hope aʻe, e hoʻomaka kākou i kahi huakaʻi hoihoi me nā dinosaurs.E neʻe anei ʻoe i mua i ʻekolu wahi a i ʻole ʻelima mau hakahaka?E akahele, hiki i kāu dinosaur ke neʻe i hope.ʻO ka dinosaur i hiki i ka hopena hope loa ka lanakila.

As ʻO ka mea hana pāʻani Dukoo a Jinhua, hana mākou i nā mea pā'ani kūikawā a nani loa.Hāʻawi mākou i ka hoʻopili maʻamau, nā mea komo, nā kāleka a me nā kala.Ua hala kā mākou huahana i ka palapala CE, CPC, a me EN-71 e hōʻoia i ka pāʻani ʻana o nā keiki me ka palekana a me ke olakino!

c
d
e

Ka manawa hoʻouna: Mei-26-2024